Otsonoitu hampunsiemenöljy

Otsonoitu hampunsiemenöljy

29,90 

Hempaattisen Otsonoitu hampunsiemenöljy on antimikrobinen ja ihoa uudistava ihoöljy.

Tämä on todellakin kokeilemisen arvoinen.

Kuvaus

Hempaattisen otsonoitu hamppuöljy on kotimainen uusi ihonhoidon innovaatio haastavampiin olosuhteisiin!

Otsonoitu hampunsiemenöljy on antimikrobinen ja ihoa voimakkaasti uudistava valinta. Muiden otsonoitujen ihoöljyjen tapaan se tappaa sieniä, bakteereita ja viruksia. Otsonoitua Hampunsiemenöljyä käytettäessä ihon hapensaanti tehostuu jolloin ihokudos uusiutuu nopeammin. Tämän vuoksi otsonoidut ihoöljyt ovatkin nousseet suureen suosioon monenlaisten ihohaasteiden (ihottumat, arvet, haavat, näppylät, finnit) kanssa kamppailevien keskuudessa. Kokeile ja totea teho ihan itse!

Otsonoitu hampunsiemenöljy on valmistettu kotimaisesta kylmäpuristetusta hampunsiemenöljystä ja otsonista. Kyseessä on ainutlaatuinen, hellävarainen ihonhoitoöljy joka sopii käytettäväksi ulkoisesti kasvoille ja koko vartalolle. Miellyttävä tuoksu.

Monikäyttöinen, riittoisa ja helppo annostella. Säilyy huoneenlämmössä valmistuspäivästä 9kk.

Öljy on otsonoitu lempeästi säilyttäen hamppuöljyn omat ihoa hoitavat ominaisuudet parhaalla mahdollisella tavalla. Tämän mahdollistaa mullistava uusi otsonointimenetelmä, jonka kunnianhimoinen, suomalainen start-up-yritys on luonut pitkän kehitystyön tuloksena.

Raaka-aineina Hempaattisen otsonoidussa öljyssä käytämme kotimaista hampunsiemenöljyä, jonka sisältämät flavonoidit, vitamiinit, ja aminohapot tukevat ihon hyvinvointia ja edesauttavat solujen toimintaa.

Käyttö: Otsonoitu hampunsiemenöljy ihonhoitoon. Käytetään ulkoisesti tarpeen mukaan. Säilytettävä kuivassa ja viileässä. (huoneenlämmössä)

Ainesosat / Ingredients: Hampunsiemenöljy, Otsoni.

INCI: Cannabis Sativa seed oil, Activated Oxygen (Ozone)

Koko 50 ml

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.